3 lags 20-23cm bred

3 lags håndark er en mere hygiejnisk løsning på arbejdspladsen end de utallige vaske af håndklæder. Med dette produkt får i en praktisk og hygiejnisk løsning til både badeværelse, køkken og værksted. Her finder du et stort udvalg af håndaftørrings produkter, og tilhørende dispensere, hvad enten du har behov for enkelt eller flerlags produkter. Du finder kendte mærker som Tork, Katrin, Wepa og GoClean.

De forskellige foldemuligheder

På vores side finder du fire forskellige folde muligheder. Der findes Z-fold, V-Fold, W-fold og C-fold. Z, V og W fold vil typisk blive brugt i en dispenser løsning hvor et enkelt håndark kan trækkes ud af gangen. Som bogstavet indikerer er håndklædearket foldet som hhv. Z, V og W. Den største forskel på disse ark, ud over foldningen, er længden. Den korteste slags vil være en V-fold efterfulgt af Z-fold og til sidst en W-fold.

Kvalitet og lagtykkelse

At finde den rigtige kvalitet håndark er ikke blot at vælge det højeste antal lag, papirkvaliteten er også en faktor.

Der vil utvivlsomt altid være en kvalitets forskel mellem den tyndere 1 lags type og den noget tykkere 3 lags, men hvis sugeevnen ikke er i orden, så kan det virke blødere at få et 1 lags stykke håndpapir imellem fingere, end et 3 lags.

Vi fører 3 typer papir. Den laveste kvalitet er genbrugspapir, som er papir der tidligere har være brugt, men er blevet renset og omdannet til et nyt stykke papir. Sugeevnen her, er noget forringet, da det jo allerede én er blevet benyttet.

Den bedste type er ny fibre. Her består håndarkene udelukkende af nye fibre og har derved maksimal sugeevne. Det vil også typisk føles blødere når man bruger det til at tørre eksempelvis en våd hånd.

Den 3. type er en blanding af de 2 typer og har derfor fordele og ulemper ved begge ovenstående varianter. Der kan her også være meget forskel i hvordan sammensætningen er. Det er ikke altid 50/50, men kan også fordele sig 20/80 hvilket du selvfølgelig skal være opmærksom på når du tænker kvalitet.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
Indkøbskurv
Scroll to Top