En køkkenrulle er alternativet til en karklud eller serviet, når det først og fremmest skal gå stærkt, men også når det skal være nemt og billigt.

Ved opfindelsen i USA 1907 gjorde man den dengang typiske stofserviet mere rentabel og nemmere at bruge, ved blot at benytte et velsugende stykke papir som man efter brug blot kunne smide ud.

I dag er Danmark en af de lande i Europa som benytter flest køkkenruller hvilket er helt forståeligt. Det er nemt, billigt og praktisk hvilket falder i god jord hos de fleste forbrugere.

Køkkenrullen er ikke bare brugt i de danske privathjem, men også i vid udstrækning hos små og mellemstore virksomheder der kan have en rulle stående i frokoststuen eller have dem stående ved kaffebordet.

Sugeevne

Der findes adskillige mærker og størrelser af en køkkenrulle nu til dags. Der vil dog være betydelig forskel på sugeevnen i det enkelte ark og der er ikke altid prisen der afgør om køkkenrullens sugeevne er god eller dårlig.

Den laveste kvalitet er genbrugspapir, som er papir der tidligere har være brugt, men er blevet renset og omdannet til et nyt stykke papir. Sugeevnen her, er noget forringet, da det jo allerede én er blevet benyttet.

Den bedste type er ny fibre. Har består en køkkenrulle udelukkende af nye fibre og har derved maksimal sugeevne. Det vil også typisk føles blødere når man bruger det til at tørre eksempelvis en våd hånd.

Længde, Mængde og Lag

Noget der også er værd at kigge efter når du skal vælge en køkkenrulle, er de antal meter der er per rulle og hvor mange køkkenruller der er per indpakning.

Bare fordi prisen er et lavere tal betyder det ikke det er et billigere produkt.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at se på antal lag som køkkenrullen har. Det typiske antal lag er 2 hvilket er mere end rigeligt i de fleste tilfælde.

Du kan dog også vælge den mere sugende, men lidt mere omkostningsfulde 3 lags køkkenrulle.

Køkkenrulle

Sorter efter

Vis
2 lags papir. 8 x 4 ruller = 1 pakke. 18 m pr. rulle
2-Lags. Hvid. 32 ruller. Længde: 25 m
2 lag. 280 ark pr. pakke. Rullelængde: 38,6 m Rullebredde: 20,9 cm
2 lag. 64 ark pr. pakke. Rullelængde: 15,4 m Rullebredde: 23 cm
Køkkenrulle 2-lags 23cm høj 32 ruller

Køkkenrulle 2-lags 23cm høj 32 ruller

kr. 154,00 ekskl. moms

Kurv

$zopim( function() { })